Derfor skal du aldri bruke check fold knappen

Check/fold knappen er en av hurtig knappene du har foran deg når du spiller online poker. Sammen med check/fold knappen finner du ofte en fold, raise, call eller check knapp ettersom hvor du er i spillet. Knappene er der for at spillet skal gå jevnt og smidig.

Poenget med knappene er at du skal kunne trykke på en av knappene etter du har sett kortene dine så gjør poker klienten det du har valgt når det er din tur. Det er spesielt nyttig for spillere som spiller på flere bord samtidig på en gang og vet hva de skal gjøre basert kun på kortene. Noen av disse knappene kan brukes uten at du avslører hva du har på hånden. For eksempel fold knappen avslører ikke noe siden du kaster deg uansett.

Derfor skal du aldri bruke check fold knappen

Men et unntak er check/fold knappen og her er hvorfor:

Du har kun mulighet til å bruke check/fold knappen når du er big blind. Om du bruker check/fold knappen viser du motstanderen din at kortene dine er verdiløse. Hvorfor? Fordi når du bruker en av hurtig knappene vil du handle med en gang når det er din tur. Når motstanderen din ser at du checker umiddelbart når det er din tur vet han at du har brukt check/fold knappen og at du egentlig var klar for å kaste hånden din.

Så i teorien forteller du motstanderen din at hånden din er verdiløs. En erfaren pokerspiller som følger med på spillet ditt vil se dette med en gang. Dette er ikke farlig på de små bordene siden mange av spillerene der ikker er gode nok til å se dette.

Men om du får gode kort når du er big blind kan du alltids bruke bare check knappen. Da kan det hande at motstanderen tror du bruker check fold knappen og at kortene dine er verdiløse. Men det aller beste er å aldri eller i det minste sjeldent bruke hurtig knappene siden de er så lette å lese av andre i mange situasjoner.

Bokmerk permalink.

Kommentarer er stengt.