Poker Stars Turbo Turneringer

Poker Stars Turbo Turneringer

Poker Stars’ Turbo Hold’em turneringer går for å være bland de beste og mest underholdene turneringene på internett akkurat nå, og her skal du få vite hvorfor.

Det er et par kriterier for at en poker turnering skal være en bra turnering og uansett hva dine måtte være bør turbo turneringene hos Poker Stars tilfredsstille dem.

Så hva er det egentlig som gjør en poker turnering spesiell?

Underholdning
Poker handler like mye om underholdning og moro som det handler om penger og profitt. Om du er en proffesjonell spiller er det kanskje pengene som spiller størst rolle, men for oss dødelige er det like mye moroa som trekker oss inn i spillet. Farta og spenningen du får i en turbo turnering hos Poker Stars sørger for en utrolig opplevelse Blindsene øker hver femte minutt og her gjelder det og ha tunga rett i munn.

Buy-Ins
Poker Stars tilbyr turbo turneringer som passer enhver lommebok. De mest populære sit-n-go turneringene ligger på rundt $3-$6 buy-in men du finner selvfølgelig spenning både i billigere og dyrere turneringer.

Tilgjengelighet
Er det en ting jeg hater ved online poker turneringer er det å vente i evigheter på at turneringen jeg nettopp har meldt meg på skal begynne. Det skjer ikke hos Poker Stars. Poker Stars er nå det ledende poker rommet online med over 80,000 spillere på det beste. Når du spiller turneringer hos Poker Stars er det bare snakk om sekunder før moroa begynner.

Enkel motstand
De aller fleste av oss liker å vinne og Casino Betalingsmåter spiller poker først og fremst for å gjøre akkuratt det. Det er meningsløst å spille i en turnering du ikke har troen på at du vil i det minste havne på en premie plass på. Etter at Poker Stars banka ut Party Poker har mange av «fiskene» hos Party Poker svømt over til Poker Stars. Turneringene er stort sett enkle om du har noen lunde med ferdigheter.

Om du liker action i poker turneringene du spiller i kan du klikke her for å gå til Poker Stars!

Bokmerk permalink.

Kommentarer er stengt.